OVER

de praktijk

EACLINICS wil met passende huidtherapeutische zorg het verschil maken. Een behandelplan op maat, gebaseerd op specialistische kennis en de nieuwste wetenschappelijke inzichten.

Professioneel, veilig en resultaatgericht
EACLINICS blijft op zoek naar verbeteringen en oplossingen om huidklachten zo goed mogelijk aan te pakken. In de praktijk wordt uitsluitend gewerkt met hoogwaardige producten en de meest efficiënte (laser)apparatuur .

Wilt u hierover meer informatie ontvangen? Maak dan gerust een afspraak voor een vrijblijvend en kosteloos consultgesprek.

Elin Ageling

Sinds 2021 ben ik werkzaam als huidtherapeut; de specialist op het gebied van een zieke en beschadigde huid. Ook wanneer u geen problemen ervaart met uw huid, kunt u bij mij terecht voor het esthetische aspect.

Binnen EACLINICS voer ik diverse huidtherapeutische behandelingen uit en geef ik persoonlijk huidadvies. Ik streef naar een passend behandelplan, om tot een zo goed mogelijk eindresultaat te komen. Specialistische kennis en persoonlijke aandacht vormen de basis voor een behandeltraject in mijn praktijk.

OPLEIDING EN KWALITEIT
De opleiding tot huidtherapeut is wettelijk erkend en opgenomen in de Wet op de Beroepen in de Individuele Gezondheidszorg (Wet BIG, artikel 34). Om de kwaliteit te waarborgen geldt voor huidtherapeuten ook een kwaliteitsregistratie in het Kwaliteitsregister voor Paramedici (KP).

MEEST GESTELDE VRAGEN

 • Waarom een consult of intakegesprek?

  Een consultgesprek (ook wel intakegesprek genoemd) is nodig om een goed beeld te krijgen van uw huidklacht, hulpvraag en algemene gezondheid, zodat daar tijdens de behandeling rekening mee gehouden kan worden. U hoeft zich niet voor te bereiden. Indien u een verwijsbrief en/of medicijnenlijst heeft, neem deze tijdens het eerste consult dan mee. Bij personen jonger dan 16 jaar, is de aanwezigheid van een ouder of voogd verplicht bij het intakegesprek.

 • Wat als ik mijn afspraak wil annuleren?

  Indien het u niet lukt om een afspraak na te komen, vragen wij om dit zo snel mogelijk telefonisch of per mail door te geven. Wanneer wij u niet zien verschijnen, of minder dan 24 uur voor aanvang afmeldt, zijn we genoodzaakt annuleringskosten in rekening te brengen.

 • Kan ik zonder verwijzing naar de huidtherapeut?

  De huidtherapeut is 'direct toegankelijk', wat betekent dat de cliënt zonder verwijzing bij EACLINICS terecht kan. Wel is het nodig om tijdens het consultgesprek een korte screening uit te voeren, om gezondheidsproblemen en (onderliggende) aandoeningen uit te sluiten. Wanneer er sprake is van een afwijking die niet in het eigen deskundigheidsgebied valt, zal de huidtherapeut de patiënt eerst naar een arts of andere discipline verwijzen.

 • Wat gebeurt er met mijn gegevens?

  EACLINICS gaat zorgvuldig met cliëntengegevens om. Het dossier is vertrouwelijk en veilig opgeslagen in een automatiseringssysteem voor de huidtherapeutische praktijk. De gegevens in deze beveiligde software kunnen niet verloren gaan of in onbevoegde handen terechtkomen.

contact opnemen

Meer informatie ontvangen? Vul het onderstaande formulier in:

EACLINICS is te bereiken op 0314 - 700580 of per mail via info@eaclinics.nl