Retourneren

Ervaar jij geen positieve effecten van onze producten? Geen zorgen!
Wij doen ons uiterste best om alle producten naar tevredenheid te leveren. Toch kan er soms iets fout gaan.

Niet gepersonaliseerde bestellingen
Als je niet tevreden bent over het product kun je het binnen 14 dagen ruilen of retourneren. Producten dienen in originele staat en voorzien van labels en etiketten geretourneerd worden. Het product mag geen gebruik sporen bevatten. Wij behouden het recht om geretourneerde artikelen te weigeren als het vermoeden bestaat dat de artikelen reeds zijn gebruikt of buiten onze schuld om is beschadigd.

Om gebruik te maken van dit recht kun je contact opnemen met ons via de  pagina "contact". Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour is ontvangen.

De terugbetaling omvat de volledige kost van de aankoop, exclusief eventuele verzendkosten. De verzendkosten voor het terugsturen van het artikel naar ons, worden niet terugbetaald.

Tegoedbon/cadeaukaart
Tegoedbonnen en cadeaukaarten kunnen niet geretourneerd/geruild worden voor geld.

Om uw bestelling te annuleren, kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

EAClinics behoudt zicht het recht voor om wijzigingen in dit beleid ten alle tijden aan te brengen. Kennisgeving van eventuele wijzigingen zal op deze pagina worden gepubliceerd. Als u vragen heeft over annuleringen of een ander beleid kunt u contact opnemen met onze klantenservice.

Beschadigingen en problemen
Zorg ervoor dat je je product goed inspecteert bij ontvangst en hierbij gelijk onze klantenservice benaderd zodra er iets mis of beschadigt is zodat wij je hierbij kunnen helpen.

Ruilen
De snelste manier om ervoor te zorgen dat je krijgt wat je wilt is nadat je het artikel hebt geretourneerd direct een afzonderlijke aankoop te doen van de gewenste producten. Gepersonaliseerde items kunnen niet worden geruild.

Als een bestelling eenmaal is verzonden, is het niet mogelijk om de bestelling nog te annuleren. Gebrek aan informatie over het afleveradres of identificatie dat leidt tot een fout in de levering of verlies van het pakket zal niet de verantwoordelijkheid zijn van EAClinics.